Кадър: БНТАмериканският президент Джо Байдън и неговата администрация ще призоват за

...
Кадър: БНТАмериканският президент Джо Байдън и неговата администрация ще призоват за
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън призовава за поставяне на трета доза ваксина

Кадър: Българска национална телевизия

Американският президент Джо Байдън и неговата администрация ще призоват за слагане на трета спомагателна доза на ваксина против Covid-19 на фона на опасенията по отношение на новите разновидности на ковид, заяви " Уолстрийт джърнъл ", представен от БНР.

Планираната трета доза на имунизациите на Pfizer Inc. и Moderna Inc. ще бъде приложена осем месеца след поставената втора доза. Както беше обявено и по-рано, първо се чакат трета имунизационна доза да бъде сложена на хора на възраст 65 и повече години, както и на лица с хронични проблеми и на здравни служащи.

Според " Уолстрийт джърнъл " формалното известие по този въпрос ще бъде направено по-късно през днешния ден. През предходната седмица Американската администрация по храните и медикаментите (FDA) позволи слагането на трета (бустер) доза на някоя от прилаганите иРНК ваксини.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР